Селото Клиново некогаш имало 1.000 жители, денес нема ниту еден

Лесата или своевиден висечки мост од сајла отсекогаш била атракција кај Тиквешко Езеро, најстарата постоела и пред езерото како втора по големина вештачка акумулација...

Одбележани 120 години од издавањето на книгата „За македонцките работи”

Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков” од Скопје (ИМЈ) со отворени денови обележува два јубилеи – 70 години од неговото основање и 120 години...

Professor Organizes Bus Boycott

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Paine Urges Americans To Declare Independence

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Pinkerton Suspects Socialite of Espionage

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Engineers Detonate Huge Blast In New York

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Alamo Falls, Texas Army Retreats

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Lindbergh Takes Off On Transatlantic Flight

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...
Google search engine

Актуелно

0фановикако
3,913следбенициследете
0претплатницисе претплатите