Селото Клиново некогаш имало 1.000 жители, денес нема ниту еден

Лесата или своевиден висечки мост од сајла отсекогаш била атракција кај Тиквешко Езеро, најстарата постоела и пред езерото како втора по големина вештачка акумулација...

Одбележани 120 години од издавањето на книгата „За македонцките работи”

Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков” од Скопје (ИМЈ) со отворени денови обележува два јубилеи – 70 години од неговото основање и 120 години...

Weather Warning May Delay Invasion

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Inventors Wage Patent War

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Emperor of Ethiopia Battles Italian Army

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Chester Carlson Invents Machine To Copy Documents

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Steam Power Moves Ancient Monument

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Professor Organizes Bus Boycott

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Professor W.C. Röntgen Discovers X-Rays

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...

Robert Bruce Claims Crown of Scotland

The model department of the United States Patent Office in Washington is illuminated here and there with the original models of the very great...
Google search engine

Актуелно

0фановикако
3,913следбенициследете
0претплатницисе претплатите