Monday, 20 November 2017

Tag Archives: martina dimoska

DSC_8655

Интервју со Мартина Димоска

Здраво живо Мартина. Благодарам за третото интервју за ЛОЗА. Задоволство ни е да ти поставуваме прашања и сметаме дека твојата досегашна...
marta

Интервју со Мартина Димоска – еден од најмладите амбасадори на Република Македонија

Здраво живо Мартина. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Од претходното помина повеќе од една година, а ти веќе учиш во САД....
Martina Dimoska 66

Последниот од квалитетните нека изгаси ламба на излегување (Интервју со Мартина Димоска)

Здраво живо г-ѓице Димоска. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме позитивниот пример...