Monday, 20 November 2017

Tag Archives: marta devilish

DSC_8655

Интервју со Мартина Димоска

Здраво живо Мартина. Благодарам за третото интервју за ЛОЗА. Задоволство ни е да ти поставуваме прашања и сметаме дека твојата досегашна...
marta

Интервју со Мартина Димоска – еден од најмладите амбасадори на Република Македонија

Здраво живо Мартина. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Од претходното помина повеќе од една година, а ти веќе учиш во САД....
cosplay marta

Косплеј во Македонија

Косплеј означува игра со костими односно маскирање каде што учесникот може да биде било кој лик што ќе го замисли дали од аниме, филмови...
Martina Dimoska 66

Последниот од квалитетните нека изгаси ламба на излегување (Интервју со Мартина Димоска)

Здраво живо г-ѓице Димоска. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме позитивниот пример...