Monday, 25 September 2017

Tag Archives: Beautiful Macedonia

01112012_0004

Лесново, Македонија

Псалм  148 1 Алилуја! Фалете Го Господа од небесата, фалете Го во височините!   2 Фалете Го, сите Негови ангели, фалете Го, сите Негови воинства!  ...
Дуке Бојаџиев и Ансамблот на Охридско Лето 2011

“Love is the way” концерт

Дуке Бојаџиев и Ансамблот Охридско лето 2011