Monday, 20 November 2017

Tag Archives: свети николе сака мкц

73841_1688269452992_1685983_n

Важно е на сите околу нас да се покаже љубовта која ја носиме во себе (интервју со Ненад Јованов)

Здраво живо Ненад. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме твојот професионален и уметнички...
DJI_0073

Свети Николе сака Дом на Млади / Младински Културен Центар

Поради недостиг на простор во кој младите луѓе би можеле да се изразат, почнува иницијатива за Дом на Млади / Младински Културен Центар...