Wednesday, 22 November 2017

Tag Archives: Пустиножител Гаврило Лесновски

01112012_0004

Лесново, Македонија

Псалм  148 1 Алилуја! Фалете Го Господа од небесата, фалете Го во височините!   2 Фалете Го, сите Негови ангели, фалете Го, сите Негови воинства!  ...