Monday, 20 November 2017

Tag Archives: Македонска младина

73841_1688269452992_1685983_n

Важно е на сите околу нас да се покаже љубовта која ја носиме во себе (интервју со Ненад Јованов)

Здраво живо Ненад. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме твојот професионален и уметнички...
DJI_0073

Свети Николе сака Дом на Млади / Младински Културен Центар

Поради недостиг на простор во кој младите луѓе би можеле да се изразат, почнува иницијатива за Дом на Млади / Младински Културен Центар...
Aleksandra Pavlova 1

Иднината на Македонија е во наши раце (Интервју со Александра Павлова)

Здраво живо г-ѓице Павлова. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека приказната на една млада актерка ќе ја...
Blazej

Секој момент без прогрес е загубено време (Интервју со Блажеј Атанасовски)

Здраво живо Блажеј. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме твоето делување на начин кој...
Jana Narayana tangerine

Треба само мала трансформација на битието (Интервју со Јана Нарајана)

Здраво живо г-ѓице Гигова. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме позитивниот пример на...
Роди се

Cogito Ergo Zoom

Некои доаѓаат сега, а некои се откажуваат. Некои бараат забава, а некои бараат начин да излезат од конфузијата. Некои не знаат кон што...