Wednesday, 22 November 2017

Tag Archives: Лесновски манастир

DSC00609

ЛОЗА во Лесново (фотографии)

Избор фотографии снимени од нашиот уредник Дедо Варадин при посетата на Лесново. Погледнете ја целата галерија: Би можело да Ве...
Лесновски_манастир_02

Лесновски манастир

Лесновски манастир — Во село Лесново, Пробиштипско. Црквата е посветена на Светите Архангели Михаил и Гаврил. Според едно од житијата...
01112012_0004

Лесново, Македонија

Псалм  148 1 Алилуја! Фалете Го Господа од небесата, фалете Го во височините!   2 Фалете Го, сите Негови ангели, фалете Го, сите Негови воинства!  ...