Thursday, 21 September 2017

Tag Archives: кај што текло пак ќе тече

Procopius the Righteous is praying of unknown navigating - Nicholas Roerich 1914

Кај што текло – пак ќе тече (втор дел)

Водата има способност за паметење, односно меморија. Модерната наука веќе докажа дека различните вибрации, испратени преку етерот кон...