Thursday, 21 September 2017

Tag Archives: имагинариум книга трета

bernays-manipulating-pr

Пропагандата и нејзините други имиња

Пропагандата и нејзините други имиња Ретки се оние кои можат да го забележат превезот врз конотацијата поврзана со терминот „агитација“,...