Monday, 20 November 2017

Tag Archives: дом на култура

DJI_0073

Свети Николе сака Дом на Млади / Младински Културен Центар

Поради недостиг на простор во кој младите луѓе би можеле да се изразат, почнува иницијатива за Дом на Млади / Младински Културен Центар...