Sunday, 19 October 2606

Tag Archives: волшебна македонија

vlcsnap-2017-06-23-13h13m10s034

Овчеполскиот етер – поле за културен натпревар

Здраво живо. Во изминатите неколку месеци на брановите на Радио Свети Николе емитувавме по десет епизоди од трите радио емисии –...
волшебна Македонија

Волшебна Македонија – трета епизода

Волшебна Македонија на брановите на Радио Свети Николе 87,9fm. Секоја среда од 20 часот. Трета епизода: текстови Живиот бит на Македонскиот...
волшебна Македонија

Волшебна Македонија – втора епизода

Волшебна Македонија – втора епизода Радио Свети Николе 87,9fm
волшебна Македонија

Волшебна Македонија – прва епизода

Волшебна Македонија – прва епизода Радио Свети Николе 87,9fm
Ѕвездата од Кутлеш

Новото СонЅе на слободата на брановите на Радио Свети Николе

На Радио Свети Николе 87,9fm почнаа да се емитуваат три нови емисии, чиј автор и уредник е Никола Ристевски од Институтот за Култура и Уметност...