Monday, 23 October 2017

Archive: избор Subscribe to избор

DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Археоакустика и археоастрономија во Канда, Овче Поле (научни трудови)

Видео од авион, снимено од Super Brain Research Group, 2014 Archaeoacoustic analysis of the ancient site of Kanda (Macedonia). Preliminary results. Published by: EDIS – Publishing Institution of the University of...
David Icke srbija

Дејвид Ајк во Србија: „Сè е поврзано со перцепцијата, а таа зависи од информациите“

Дејвид Ајк е на гости во соседна Србија. Еден од најчитаните автори на 21 век, на прес конференциите и настапите во тамошните медиуми...
Ѕвездата од Кутлеш

Macedonia – Aryan Ancestral Homeland

Russian Journal, JVs.21, 2008 Anatoly Klyosov: WHERE THE “SLOVENS’ AND “INDO-EUROPEANS’ CAME FROM? DNA-Genealogy provides the Answer “This is a scientific-popular paper on this sensational problem, in the true sense...
Ѕвездата од Кутлеш

The Greatest of all Kings, King of the Kings, Aleksandar from Makedon, Alexander the Great

The final resting place of the greatest of all Kings, King of the Kings, Aleksandar from Makedon, Alexander the Great is a location that is inspiring human brains for centuries. Many have tried to lie, manipulate, or just make meaningless profit from...
Ѕвездата од Кутлеш

Гробот на Александар Македонски е во Република Македонија?

На страницата New Age News – News of the New Age се појави текст на англиски јазик, потпишан од Demian of Makedon, насловен како The tomb of Alexander the Great is in Republic...
Vostok-1_mission_patch

„Човекот во Вселената“ – Концерт во Свети Никола

Меѓународниот Славјански Универзитет Ве поканува на настан во чест на меѓународниот ден на полетување на човекот во вселената, кој...
Miche_Dame_Efrem_Babata

Не иди Мише у Штипско, Штипско е лошо станало!

Излезал Мише војвода От таја славна планина, Со таја верна дружина. Навалил Мише Кочанско Кочанско село Пресека. Там е извикал Милана, Милана...
DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

Овчеполските „воени ровови од почетокот на 20от век“ (видео)

lazarov

Кире Лазаров ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Кире Лазаров, Шампионот од Овче Поле ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА! Искрено, загрижен сум со случувањата последно време во нашата Македонија.Чувствувам...
Ѕе и Дион

Древната лоза на Дион и новото сонце на слободата

Првите активности на лозјата во текот на зимата за посветените во древните учења и мистерии несомнено потсетуваат на периодот пред...