Thursday, 19 October 3397

Archive: Интервјуа Subscribe to Интервјуа

motoklub sveti nikole

Трет мото собир во Свети Николе (интервју со мото клуб)

Во сабота, на 04 јуни 2016 во Свети Николе ќе се одржи третиот по ред мото собир, организиран од Мото клубот Свети Николе. Членовите на мото...
marjan-kamilovski-768x432-520x293

Интервју со Маријан Камиловски

Здраво живо. Благодарам за овозможената прилика за интервју. За многумина граѓани на Република Македонија, спомениците од проектот...
loza zmejko sonce

Овчеполската Бела Зора и новото сонце на слободата (интервју со Никола Ристевски)

Здраво живо. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе успееме да ги најавиме активностите кои следуваат на...
12973141_10208205570030290_5924034191781088955_o

Ве канам на промоција, да видите на лице место што и како пишувам (интервју со Благица Секулоска)

Здраво живо г-ѓице Секулоска. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе ја претставиме твојата работа на...
igor-dzambazov-620x350

Сè ќе си дојде на свое место (Џамбо интервју со Емилија и Игор)

Здраво живо Емилија. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Како нè гледаш нас, хомо – сапиенсите? Не ве ни гледам. Чекам...
female joker vincic

Македонската висока свештеничка во поранешната црква во Шведска

Окултизам, езотерија и уметност (разговори со Гордана Винчич – прв дел) –Во кој дел на Шведска живеете и творите, и освен со сликарство...
Analogue Resistance

Вистина за која малкумина воопшто знаат дека е наша и постои

Здраво живо Боре, ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме твоето делување на начин преку...
Janko Ilkovski megafon

Ниту еден високо мотивиран народ не е поразен (интервју со Јанко Илковски)

Здраво живо, г-ине Илковски. Ви благодарам за овозможената прилика за интервју. Д плежр из ол мајн. Повеќе од две децении се занимавате...
milenko late night show

Не у ЕУ, Не у НАТО, Јенки гоу хоум (интервју со Миленко Неделковски)

Здраво живо, г-ине Неделковски. Ви благодарам за овозможената прилика за интервју. Повеќе од три децении се занимавате со новинарство,...
guru hare overdose od blues album cover

Што сме посеале, тоа ќе си жнееме (интервју со Гуру Харе)

Здраво живо, г-ине Атанасоски. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме вашето учество во македонската...