Friday, 19 October 8373

Archive: Интервјуа Subscribe to Интервјуа

avec l'amour

Прв собир на олдтајмери во Свети Николе – 7 октомври 2017

Здраво живо Стефан. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека со овој наш разговор ќе успееме да ја информираме...
Јанаки Митровски

Интервју со Јанаки Митровски

Здраво живо, благодарам за овозможената прилика за интервју. ЛОЗА е страница која освен информации за минатото, споделува и приказни...
Александар Русјаков

Овој древен народ во себе носи неверојатна сила (интервју со Александар Русјаков)

Интервју со Александар Русјаков Здраво живо. Благодарам за овозможената прилика за разговор со редакцијата на ЛОЗА. Се надевам дека...
МПЗ Андон Лазов Јанев ЌОСЕТО

Ќосето: и брат ми не го жалев! (интервју со Горан Ангелов)

Ќосето: и брат ми не го жалев! (интервју со Горан Ангелов) Здраво живо Горан. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам...
DSC_8655

Интервју со Мартина Димоска

Здраво живо Мартина. Благодарам за третото интервју за ЛОЗА. Задоволство ни е да ти поставуваме прашања и сметаме дека твојата досегашна...
marta

Интервју со Мартина Димоска – еден од најмладите амбасадори на Република Македонија

Здраво живо Мартина. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Од претходното помина повеќе од една година, а ти веќе учиш во САД....
DSC_0461

Само менталниот склоп е границата кон целта (интервју со Владимир Анастасовски)

Здраво живо Владимир. Се надевам дека ќе го претставиме твојот професионален ангажман на начин на кој ќе ги заинтересира нашите читатели,...
73841_1688269452992_1685983_n

Важно е на сите околу нас да се покаже љубовта која ја носиме во себе (интервју со Ненад Јованов)

Здраво живо Ненад. Ти благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го претставиме твојот професионален и уметнички...
поздрав

Не се ниту влијателни, моќни, убави и умни за сами да можат да повлечат толкав број на гласови (интервју со еден бранител од Овче Поле)

Здраво живо. Благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе претставиме една животна приказна на начин кој ќе ги...
Гордана Јанакиевска 2

Сакајте ја и познавајте ја Македонија – таа тоа го заслужува (интервју со Гордана Јанакиевска)

Здраво живо. Ви благодарам за овозможената прилика за интервју. Се надевам дека ќе го доловиме вашиот професионален ангажман на начин...