Sunday, 22 October 2017

Archive: Видео Subscribe to Видео

Ѕвездата од Кутлеш

Никола Ристевски за Александар Македонски и „воените ровови“ во Овче Поле (видео)

Избор видеа на темата: повеќе – www.nikolaristevski.com  
Vanja Lazarova

Вања Лазарова – Од едно грло два гласа

Од едно грло два гласа Вања Лазарова на ЛОЗА 
овче поле

Жетварско оро во Овче Поле (видео)

Волшебна Македонија!
ИМАГИНАРИУМ Слобода или смрт

Имагинариумот на Доктор СонЅе (видео)

Ништо не е невозможно за оној кој ќе се обиде… Имагинариум – Имагинариумот на Доктор СонЅе @ ЛОЗА
ЖС Овче Поле

Од Свети Никола до Преодски ливади за пет минути – видео од Овчеполскиот автопат

Од Свети Никола до Преодски ливади за пет минути – видео од Овчеполскиот автопат
DCIM100MEDIADJI_0009.JPG

Овчеполските „воени ровови од почетокот на 20от век“ (видео)

Имагинариум

Масленица, Прочка и нивните корени во древноста – Ксантика (видео)

„Македонија мајка на светот“ Телевизија Сонце на гости во Овче Поле www.msu.edu.mk www.nikolaristevski.com
oficijalnite-posteri-za-filmot-do-balchak-100494

До балчак (цел филм)

До балчак – To the hilt
768px-sun_symbol-svg

Имагинариумот на Доктор Сонѕе на гости во Македониум на Тв Сонце (видео)

Имагинариум е втора книга на Никола Ристевски, прва во печатена верзија. Во последните пет години авторот има подготвено уште шест други...
Фотографија од дрон - Фото Кис Свети Николе, 2016

Super Brain Research Group на гости во Македониум (видео)

Прв научен труд Archaeoacoustic analysis of the ancient site of Kanda (Macedonia) – Preliminary results Втор научен труд Archaeoacoustic analysis of Kanda Hill in Macedonia – Study of the peculiar EM phenomena...