Friday, 26 September 7259

Author Archives:

Слобода или Смрт - За Македонија

Поздрав од Калеш Дончо

Здраво живо, почитувани читатели на ЛОЗА. Во следниот период страницата ќе ја уредува нашиот калфа – Калеш Дончо. Ви БлагоДариме...