Monday, 20 November 2017

Поздрав од Калеш Дончо

Здраво живо, почитувани читатели на ЛОЗА. Во следниот период страницата ќе ја уредува нашиот калфа – Калеш Дончо. Ви БлагоДариме за вниманието.

Млада Македонска Книжовна Дружина

 

Слобода или Смрт

 

p.s. …сосе три товари ориз.