Monday, 20 November 2017

Првата радио емисија за Овче Поле во 21 век

Првите десет епизоди од првата радио емисија за Овче Поле во 21 век.

Древното Овче Поле

Овче Поле – photo by Dandan Dan

Радио Свети Николе 87,9fm    

RADIO SVETI NIKOLE - LOGO 2000px-01