Sunday, 19 October 8087

Древното Овче Поле во новото време – Радио Свети Николе

Првата епизода ќе биде емитувана во сабота, на 15 април во 12 часот на брановите на Радио Свети Николе.

Ѕвездата од Кутлеш

Древното Овче Поле во новото време – посветено на непроценливото културно наследство, природните ресурси и волшебното Овче Поле. Секоја сабота, точно на пладне на брановите на Радио Свети Николе.

www.nikolaristevski.com

www.nikolaristevski.com

ЖС Овче Поле