Тајните на Овчеполскиот геоглиф (видео)

DCIM100MEDIADJI_0019.JPG

Изминатиот викенд во Кино Култура во Скопје се одржа петтиот по ред Body, Mind and Spirit Festival. Оваа година беше поканет и Никола Ристевски од градот на Свети Никола во Овче Поле, публицист, писател и научен асистент. Погледнете го првиот дел од презентацијата во која што се осветлија навидум заборавените и одамна скриените тајни на мистичното Овче Поле.

 

dze

Повеќе информации за научната работа и книгите на уредникот на ЛОЗА, можете да прочитате на неговиот личен блог www.nikolaristevski.wordpress.com и на официјалната страница на научниот тим Super Brain Research Group www.sbresearchgroup.eu

Leave a Reply