Tuesday, 21 November 2017

Воената вежба Единство ’83 во Свети Николе

Во 1983тата година во Свети Николе се одржала воено тактичката вежба Единство. Три дена луѓето не смееле да излезат од своите домови…

edinstvo-83

Здружено – тактичка воена вежба Единство ’83 во Свети Николе

извор – ОУ Народен Музеј Свети Николе видео архива