Tuesday, 21 November 2017

ИЗВИДНИК – филм за Овчеполските извидници

ИЗВИДНИК – филм инспириран од работата на Извидничкиот Одред Гоце Делчев од Свети Николе

izvidnik

 

претходно – Првата извидничка акција во Овче Поле