Wednesday, 22 November 2017

Сите да им помогнеме на настраданите од поплавите

Почитувани читатели, редакцијата на ЛОЗА Ве замолува да помогнете со донации на храна, облека, вода, свеќи, средства за хигиена, гумени чизми, ќебиња и останати потребни работи за поплавените од големото невреме кое ја зафати Македонија. Доколку не можете, свртете на 143 – 400 од било кој оператор во Македонија, а од странство – +38971143400! Господ нека ни е на помош.

doniraj