Tuesday, 19 September 2017

Поздрав од Дојран со една стара разгледница

Поздрав од Дојран – стара разгледница од 80тите години на минатиот век.

img338

Разгледницата ни ја испрати наша читателка, Маринела Серафимова од Свети Николе.

Доколку имате фотографии, разгледници или текстови кои би сакале да бидат објавени, пишете ни на www.loza.mk@gmail.com

читајте – Фељтон за Дојран (клик)