Wednesday, 19 October 3555

Овче Поле погледнато од објективот на Киклоп (фото)

Избор фотографии направени во август годинава од фотографот Киклоп во Овче Поле.

Iphiclides podalirius

Iphiclides podalirius

Iphiclides podalirius

Iphiclides podalirius

Lanius collurio

Lanius collurio

Macroglossum stellatarum

Macroglossum stellatarum

Крстот над селото Трстеник во Овче Поле

Крстот над селото Трстеник во Овче Поле

Фан страна на Киклоп @ FB (клик)