Saturday, 19 October 3540

ЛОЗА во Лесново (фотографии)

Избор фотографии снимени од нашиот уредник Дедо Варадин при посетата на Лесново.

DSC00594 DSC00596 DSC00598 DSC00599 DSC00600 DSC00606 DSC00609 DSC00628 DSC00645 DSC00669

Погледнете ја целата галерија:

Би можело да Ве интересира:

Лесновски манастир (текст и документарен филм)

Сонцето од Лесново – псалм 148