Monday, 19 October 3372

ЛОЗА во Кратово (фотографии)

Избор фотографии снимени од нашиот уредник Дедо Варадин при посетата на Кратово.

13937930_1663327637321184_6863087851194486602_o 13938299_1663329530654328_273703434589363128_o 13995566_1663331360654145_4480385916537618305_o 13920111_1663334170653864_3990671840412476149_o 13988020_1663335713987043_1206656446366048412_o 13920538_1663337130653568_8451674331704944584_o 13996234_1663337550653526_7709799476365904510_o

Погледнете ја целата галерија:

читај – Фељтон за Кратово