Еден куп мотори и многу народ во Овче Поле (видео од дрон)

Во саботата, на 04 јуни во Свети Николе се одржа третиот по ред мото собир. Членовите на Мото клубот Свети Николе домаќински го организираа целото случување, кое што веќе станува традиција.

motoklub sveti nikole

Погледнете го видеото од дрон на Дуле Јанев од Фото Кис:

 

Во градот на Свети Никола поминаа неколку илјади мотори, гости беа моторџии од над 50 мото клубови од повеќе држави, а настанот го посетија скоро 10 000 посетители.

трет мото собир свети николе

претходно:

Интервју со Мото клуб Свети Николе

Третиот мото собир во Свети Николе (фотографии)

други видеа од Phantom 3:

Големиот геоглиф во Овче Поле

Археолошки локалитет Билазора

1 Comment

  • […] Еден куп мотори и многу народ во Овче Поле (видео од дро… […]

Leave a Reply