Thursday, 21 September 2017

Цвеќето на животот од Овче Поле

Истиот цвет може да се забележи на два камени блока пронајдени околу владетелската палата, но и на дното од една древна вазна…

cvet knezje

bylazora flower of life seed of life bylazora