Monday, 23 October 2017

Летањето змеј е како љубовта…

-Ми се допаѓа. Само, не знам што повеќе ми се допаѓа – дали змејот, или оној што го лета. Ете, тоа не знам.

-Не те разбирам.

-Летањето змеј е како љубовта. Да го пуштиш на слобода тоа што го сакаш. Гледаш? Оној што го лета змејот го сака, а и змејот го сака него…

инсерт од македонскиот тв филм Вистинска љубов:

 

VistinskaljubovKanal5