Tuesday, 21 November 2017

Небото над Овче Поле

 

Небото над геоглифот во Овче Поле, фотографија на SB Research Group, јули 2014.

sbrg geoglyph astro photo

Геоглифот погледнат од небо, фотографија на SB Research Group од авион на Аеро клуб – Штип, јули 2014.

Macedonian Geoglyph SBRG aerial photo

Касиопеја околу Поларис

cassi polaris

Читајте за геоглифот во Овче Поле (клик)

Соѕвездието Касиопеја