Monday, 25 September 2017

Зошто бил убиен Александар Протогеров?

Зошто бил убиен Александар Протогеров?

(светлина врз настаните од 1924 и 1928 година)

Според податоци на Внатрешната Македонска Револуционерна Организација

Прочитајте ја книгата на страната на дигиталната библиотека на НУБ Климент Охридски (клик)