Wednesday, 22 November 2017

Гробот на Александар е во Република Македонија, точно знаеме и каде

Што се однесува до гробот на Александар Македонски, ние сигурно знаеме дека тој се наоѓа на нашите простори, точно знаеме и каде. Незнам што ќе прават сега Грците кога ќе го слушнат ова 🙂

a name is a name macedonia

Паско Кузман во филмот Име си е Име