Вулканите на Македонија

Можеби многу од истите места сте ги посетиле или би можеле да ги посетите во некој друг контекст – многу од нив ќе ви ги препорачаат како нешто што мора да се види во Македонија – но, се’ добива некаква поинаква смисла кога ќе ги нанижете на конецот на една друга приказна, на пример – геолошката. Balkon3 известува за првата специјална геолошка тура низ Македонија (линк)

podz

Leave a Reply