Tuesday, 21 November 2017

“Должни како Грција” (видео)

Како што веќе сите знаеме, Европа нема избор во справување со банкротот на нашиот јужен сосед, па мора да ги толерира грчките обиди за раздолжување. Граѓаните на европските земји се револтирани од трпението кое Европската Унија го покажува во однос на финансиската состојба на Грција. Странските медиуми веќе се потсмеваат на грчките политичари, нивните неумешни обиди за хумор, начинот на кој се однесуваат на прес конференции, како и сериозноста со која пристапуваат кон огромниот проблем во нивната земја.