Monday, 23 October 2017

Марширање кон Сион (видео)

Повеќе од 1800 години, Евреите останале раштркани низ сите народи.

marching to zionПотоа во 1948-та година се случило невозможното. Била основана државата Израел и Евреите повторно ја земале во посед ветената земја. Многу Христијани го прогласиле тоа за чудо и благослов од Бога, но дали тоа навистина било благослов од Господа, или пак било дело на мрачните сили?