Жистен Годар

(Сенатор, бивш министер и виден француски државник)

Македонија не познава ред. Тоа не е по нејзина вина. Можеме ли да ја обвинуваме неа, оти се бори за независност, кога правото на самоопределување е високо прокламирано.

Leave a Reply