Tuesday, 19 September 2017

СТР2 – Не заборавај

СТР2 (Стриктно Тврди Рими) е македонска музичка составена од Струја (Страјк) и Блажеј, членови на Легијата.

СТР2 се појавија на рап сцената во 2001 година. Нивниот албум Не Заборавај беше издаден во јули 2007 година.