Monday, 23 October 2017

Ритам и звук – документарен филм од 1955та година

Производство: Вардар филм – Скопје
Род: Документарен филм
Година: 1955
Содржина: Народни игри од Македонија во изведба на КУД „Танец” од Скопје.
Награди: 1964 ФФ, Ниш, Почесна диплома